Groenten met kip en een vleugje citroensap.
Een gezonde en eiwitrijke gele linzensoep.
Een heerlijke slurp gemaakt van verse gamba's, kokosmelk en indiase kruiden.
Heerlijk gefrituurde Papad met tangy en medium hete uien-tomaten mix.
Gefrituurd deeg rijkelijk gevuld met aardappelen, groene erwten en komijn.
Lekkere kleine uienballen aan elkaar gebonden met licht gekruid en bloem.
Gefrituurde pasteitjes met gemengde groenten, specerijen, kruiden en grammeel.
Paneer (Indiase kaas) gefrituurd in gecoat gekruid grammeelbeslag.
Krokante paneer in een saus van schewzan chutney.
Krieltjes gegrild in tandoor met Indiase kruiden en het vleugje citroensap en koriander.
Champignon met Indiase boter en knoflook, gegrild in tandoor.
Indiaas kaas met Indiase kruiden.
Indiaas kaas met Indiase kruiden en creme.
Heerlijke gefrituurde bloemkool in licht zoete, hete en zure manchurian saus.
Heerlijke gefrituurde champignon in licht zoete, hete en zure manchurian saus.
Gefrituurd Vega balletjes in zoet en hete manchurian saus.
Meest populaire Indiase street food, knapperig uitgehold deeg gevuld met zoet, kruidig en pittig sap.
Knapperig, uitgehold deeg met yoghurt, gekruide Indiase aardappelen en granaatappel.
Speciaal geselecteerd Indiase veg snacks door onze chef.
Een populair gerecht: Krokant gepofte rijst in een mix van Indiase chutneys, uien, tomaten, geroosterde pinda's.
Samosa geserveerd met kikkererwten, Indiaas mix kruiden, verse koriander, yoghurt,gesnipperde ui en tomaat.
Populair streetfood. Krokant Indiaas aardappelpasteitje op smaak gebracht met kruiden, yoghurt en chutneys.
populaire snack met kikkererwten, aardappelen, diverse chutneys, yoghurt, papdi & sev.
Soya Chaap gegrild in tandoor gemarineerd met cashewpasta, boter, chatpata chaat masala en Verse room of Tandoori masala.
Linzen balletje met yoghurt, mint saus en tamarind saus.
Medium pittige mix van gemengde groenten gekookt in melange van kruiden en geserveerd met zachte beboterde broodje.
Gekookte kikkererwten bereid met ui, tomaat en kruiden en Bhatura is gefrituurd brood.
Warm gekruide aardappelcurry met krokant Indiaas gebakken brood.
Een gestoomde of gebakken dumpling gevuld met gemengde groenten.
Gefrituurd veg. Dumpling gebakken in chilli saus.
Het is een populair Indo-Chinees gerecht van gebakken noedels met groenten en sauzen.
Malse kip gemarineerd in kruidenbeslag en goudgebakken tot ze knapperig is.
Gepaneerde en gefrituurde inktvisringen.
Kip gemarineerd met een ongelooflijke diepte van smaak en een scheutje limoen dat je de smaak geeft die je nodig hebt.
Hete en kruidige, gegrilde kippenvleugeltjes.
Traditionele kit kebabs gekruid met gember, knoflook, kruiden en verse koriander.
Gegrilde Kerala tijger garnalen met knoflook en chili.
Hele vis, een nacht gemarineerd met Indiase kruiden en gegrild in een kleioven
Pittige Fish spies gemarineerd met een combinatie van yoghurt en kruiden, met een lichte smaak van koningskomijn.
Heerlijke gebakken kip in licht zoete, hete en zure manchurian saus.
Malse stukjes romige, met knoflook gebreide kip, gegrild in de oven.
Krokante kipstukjes in een saus van schewzan chutney
Een gestoomde of gebakken dumpling gevuld met kip.
Efrituurd kip dumpling gebakken in chilli saus
Gefrituurd Kip vleugels met een vleugje Indiase kruiden
Gefrituurd deeg rijkelijk gevuld met kip, aardappelen, groene erwten en komijn.
Heerlijke kipfilet, gemarineerd in een romige kaas en cashewnoten puree met een vleugje kardemom.
Sappige kipfilet, gemarineerd in yoghurt, gember, knoflook en Indiase kruiden. Nog een andere klassieker.
Stukjes kip met kurkuma, chilipoeder, komijn, chaat masala, garam masala en citroen.
Knapperige, gebakken vis pakoras gekruid met munt en aromatische koningskomijn.
Tijdens onze reizen in Pondicherry, een voormalige Franse kolonie, stellen we u zalm spies voor, een zalm filet bedekt met een pikante marinade van kerriebladeren, op smaak gebracht in kokosmelk en gegrild in een tandoor oven.
Garnalen gemarineerd met Indiase kruiden en gebakken in zonnebloemolie.
Combinatie van verschillende kipsnacks, speciaal geselecteerd door onze chef.
Traditionele Kip kebabs gekruid met gember, knoflook, kruiden en verse koriander.
Gefrituurd kip gebakken in zoet zuur pittig saus
GESERVEERD MET RIJST EN SPECIAL GRILL / TANDOORI SAUS.
Tandoori paneer tikka is gemarineerde spies van paneer (Indiase kaas) die worden gegrild in een super hete tandoor oven.
Mix van Indiase snacks geselecteerd door ons chef kok.
Kip gemarineerd in yoghurt, Indiase kruiden en bereid in een warme tandoor oven.
Stukjes lamsvlees gemarineerd in Indiase marinade met gekruide yoghurt en bereid in tandoor oven.
Perfect gemarineerde en gegrilde Indiase Tandoori garnalen spies.
Kabab is een veel voorkomend gerecht, bestaande uit een spies met stukjes vlees, samen met groenten zoals uien, tomaten en paprika.
Champignons worden gemarineerd op basis van yoghurt en vervolgens geroosterd in de oven tot ze mals en sappig zijn.
Malse kip stukjes gemarineerd met romig cashew pasta and witte pepper
Kippenpoten en dijen gemarineerd in een mals mengsel van yoghurt, citroensap en Indiase kruiden.
Lamskoteletjes gemarineerd, gestoofd met geselecteerde Indiase kruiden en vervolgens perfect gekookt in een tandoor oven
Pittige, sappige stukjes zalm die perfect gegrild zijn, zorgen voor een heerlijke traktatie.
Mix van Lams Koteletjes, Tandoori Kip, Kip Tikka, Sheekh Kabab, Lamb Tikka en Groenten gemarineerd, gegrild en vervolgens geserveerd in een hete sizzler.
Hapjes kip gemarineerd en gekookt in een tandoor met Indiase kruiden en extra vleugje knoflook en zwarte peper.
GESERVEERD MET RIJST
Klassieke kip tandoori in een jus van tomaat en room. Op smaak gebracht met droge fenegriekbladeren.
Kip (met bot) gekookt met verse gember- knoflook, tomaten en uien in een typische Indiase restaurant langs de weg
Kip en twee soorten uien worden toegevoegd aan de kip curry.
Kip spies balls met paprika in een ui en tomatenjus, gekruid met garam masala.
Populair Goan-gerecht met kip en aardappelen in een mix van hete Zuid-Indiase kruiden.
Een heerlijk, kruidig en smaakvol gerecht gemaakt met kip, uien, tomaten, gember, knoflook en vers gemalen Indiase kruiden (Kadahi masala).
Kip stukjes bereid met uien en garam masala. (Pittig)
Kippendijen gebakken met ui, knoflook, gember, koks room en vers lemon sap.
Een pittige chettinad (Zuid-Indiase) bereiding, die gemalen kokosnoot, kerriebladeren, venkel en sesamzaad combineert. (Pittig)
Klassieke Punjabi gerecht gemaakt met spinazie en malse kip.
Een heerlijke jus gerecht gemaakt van Indiase kruiden, noten, yoghurt, zaden, kokosnoot, groenten en malse kip.
Tradioneel Zuid Indiaas kip curry met citroen en groene peper.
Tandoori kip spies gekookt tot in de perfectie in dikke tomaten- en uienjus.
Een mengsel van kip en linzen met uien, knoflook, gember, tomaten, verse koriander en kruiden.
Indo-Chinees gerecht met gefrituurd kip met uien, paprika en groene pepper in donkere saus.
Kippendij in mangosaus, uien, knoflook met kokosmelk en indiase kruiden.
GESERVEERD MET RIJST.
Een klassieke favoriet. Lams filet curry uit Lucknow in een jus van yoghurt en bruine ui.
Gebakken lamsvlees bereid in typische Punjabi-stijl met uien, tomaten, groene peper en garam masala
Mals lams filet gekookt in geklaarde boter, met kruiden in een rijke tomatenjus.
Een bereiding uit Kerala met sappig lamsvlees, gestoofd in kruiden en kokosmelk met krieltjes.
Klassiek Goan voorbereid, gekookt met krieltjes in een pittige ui en tomatenjus met azijn.
Punjabi Mutton Curry is in dhaba-stijl bereid met veel smaken en kruiden.
Lamsvlees gegrild en gekookt in verse koriander met tandoorisaus en exotische kruiden.
Lams filet bereid met spinazie 'saag' en verse koriander.
Lamsvlees bereid met uien, tomaten, groene peper, paprika, gember en knoflook.
Tradioneel Zuid Indiaas Lams curry met citroen en groene peper
Een heerlijke jus gerecht gemaakt van Indiase kruiden, noten, yoghurt, zaden, kokosnoot, groenten en lams.
Een pittig, heet en aromatisch gerecht op smaak gebracht met aromatische kruiden.
Mals lamsvlees gemarineerd in kruiden en gekookt in een speciale curry
GESERVEERD MET RIJST
Beroemde Goan recept worden stukjes visfilet gestoofd in een mild gekruide curry kokossaus
Zalmfilet, gestoofd in dikke jus van ui en tomaat.
Uit oosten van Venetië presenteren we dit meesterwerk van garnalen gekookt in kokosmelk, gember en tomaten om een delicate balans van smaken te creëren.
Klassiek Goan voorbereid, gekookt met krieltjes in een pittige ui en tomatenjus met azijn.
Goan Garnalen curry met kokos is een pittige, zure curry die afkomstig is van Goa
Een mild gekruide bereiding van jumbo garnalen, gebakken met gember en een masala van uien en tomaten.
Tradioneel Zuid Indiaas vis curry met citroen en groene peper.
Een heerlijke jus gerecht gemaakt van Indiase kruiden, noten, yoghurt, zaden, kokosnoot, groenten en vis.
GESERVEERD MET RIJST
Klassieke zwarte linzen en bruine bonen 's nachts langzaam gekookt met tomaten, room en boter.
Indiase kaas gekookt in tomaat en roomjus met fenegrieksmaak.
Indiase kaas in een verse spinaziejus, getemperd met komijn.
Gebakken okra gekookt met uien en op smaak gebracht met koningskomijn
Indiase kaas met gebakken verse groenten, gember en kurkuma in een kokosjus.
Erwten en Indiase kaas in curry saus.
Een dikke en bijna droge curry in Bombay-stijl met aardappelen, tomaten, amchoor ui, knoflook, gember en mosterdzaad.
Een mengsel van groenten samen in een traditionele Indiase uien tomaten melange die meerdere smaken geeft vanwege de vele groenten waardoor het ook erg voedzaam is.
gebakken balletjes van aardappel en paneer in een romige milde jus van zoete uien en tomaten.
Authentiek tikka masala sauce with soya chaap van tandoor, paprika, uien en Indiase kruiden.
kaas blokjes gebakken in speciale zoete romige curry met cashew
Indiaas gerecht gemaakt met aardappelen, spinazie, specerijen en kruiden.
Indo-Chinees gerecht met gefrituurd paneer met uien, paprika en groene pepper in sauce.
Een smaakvol en heerlijk gerecht gemaakt met gele linzen, Indiase kruiden en specerijen.
Een traditionele bereiding in huisstijl van aardappelen, groene erwten en bloemkool gekookt met komijn, groene pepers, gember en kruiden.
Typische Indiase gerecht met huisgemaakte Indiase kaas, paprika, uien, gember, tomaten en Indiase kruiden.
In de oven geroosterde en gepureerde aubergines gekookt met gember-knoflook, groene pepers en verse groene koriander in boter.
Een pittige bereiding van kikkererwten en krieltjes gegarneerd met uien en Indiase saus.
Krieltjes gestoofd in een jus op basis van Kashmiri gekruide yoghurt
Indiase kaas in rijke en romige tomatensaus.
Een currygerecht van een hemelse mix van aardappelen en doperwten.
Speciaal bereide curry van gekookte eieren in punjabi dhaba stijl.
Gerecht gemaakt met champions, uien, tomaten and mix van Indiase kruiden.
Blokjes paneer gemarineerd in yoghurt, groenten en kruiden, gegrild in een speciale masala curry
Paneer gerecht met uien, tomaten, gember, knoflook met kruiden in kadahi masala curry.
Populair gerecht met roer kaas (paneer), uien, tomaten en kruiden.
Zoet zure en pittige mix van groente in romige amandelen, cashew en rozijnen curry met cardamom)
GESERVEERD MET RAITA
Kipfilet gekookt in echte 'Awadhi-stijl' met biryani rijst en een vleugje saffraan.
Mals vis gekookt tot in de perfectie in geurige Basmati rijst en op smaak gebracht met kruiden, cashewnoten en bruine uien.
Verse groenten gekookt in biryani rijst gekruid met kardemom, foelie en saffraan.
Lagen van lams en saffraan doordrenkt rijst gekookt 'dum' stijl. Het heeft een groot aantal specerijen en kruiden zoals steranijs, laurier, kardemom, kaneel, kruidnagel, samen met pepers, rozenwater, kewda en saffraan.
Garnalen gekookt met biryani rijst. Op smaak gebracht met kardemom, saffraan en foelie.
Boordevol smaken van de gekarameliseerde uien en de kruiden met saffraanmelk en verse muntblaadjes
Vers gebakken in de tandoor oven.
Gekookt met vers gesneden knoflook en koriander.
Gevuld met gesmolten kaas.
Gevuld met Indiase kaas (Paneer).
Meerdere lagen Indiase plat brood bereid met tarwe en bloem.
Gevuld met kokos en rozijnen.
Met een mix van volkoren en kikkererwten meel.
Gevuld met knoflook en gesmolten kaas.
Vers gebakken in de tandoor oven met veel boter.
Gevuld met uien en koriander.Gevuld met uien en koriander.
Volkoren platbrood met fenegriekbladeren
Dun brood gemaakt in de tandoor oven
Gevuld met lamsgehakt
Bekende naan gevuld met aardappelen.
Mengsel van plain naan, garlic naan Butter naan.
Gevuld met knoflook en gesmolten kaas.
Gekookt Basmatie Rijst
Gekruid gehakt gebakken in langkorrelige basmatirijst en aromatische kruiden.
Gebakken basmati rijst met ei.
Basmati rijst gekookt met groene erwten en hele kruiden.
Licht en knapperig als favorieten voor uw restaurant. Ze zijn perfect om in onze Indiase sauzen te dopen of gewoon als snack.
Rode uien met zout, zwarte peper and citroensap.
Indiase tafelzuur.
Licht kruidig, gebaseerd op mango gelei.
Een gezonde en heerlijke bijgerecht gemaakt met yoghurt, komkommer, tomaat en ui.
Dikke Griekse yoghurt.
Komkommersalade met uien, tomaten, koriander bestrooid met gemalen kruiden en plantaardige olie.
Klassieke Indiase pudding gemaakt door wortelen in melk, amandelen en cashewnoot te laten sudderen.
Vanille ijs met gulab jamun.
Een heerlijk romig ijsgerecht met de bijzondere smaak van kardemom.
Heerlijke romige mango ice gemaakt van Indiase mango’s
Betelbladeren gevuld met zoete en heerlijke ingrediënten zijn een traditionele mondverfrisser in India.
Vanilla, Strawberry, Chocolate or Mango
Nog een klassiek Indiaas dessert gemaakt met melk, suiker, rozensiroop en kardemompoeder.
Heerlijke pudding met linzen en ghee rijkelijk gegarneerd.
Brownie met ijs en gesmolten chocoladecreme.
Een romige Indiase rijstpap gekookt met rijst en melk en op smaak gebracht met kardemom en saffraan. Droog fruit wordt toegevoegd om het rijk en lekker te maken.
Kesari kheer met kulfi.
Een Bengaalse delicatesse erg populair bij de Indiase zoete liefhebbers. Een klassiek Indiaas feestelijk dessert gemaakt met melk, suiker en saffraan. Ras vertaalt zich letterlijk in "sap" en malai in "crème". Een koninklijke zoetigheid.