Krieltjes gegrild in tandoor met Indiase kruiden en het vleugje citroensap en koriander.
Heerlijke gefrituurde bloemkool in licht zoete, hete en zure manchurian saus.
Heerlijke gefrituurde champignon in licht zoete, hete en zure manchurian saus.
Meest populaire Indiase street food, knapperig uitgehold deeg gevuld met zoet, kruidig en pittig sap.
Knapperig, uitgehold deeg met yoghurt, gekruide Indiase aardappelen en granaatappel.
Een populair gerecht: Krokant gepofte rijst in een mix van Indiase chutneys, uien, tomaten, geroosterde pinda's.
Samosa geserveerd met kikkererwten, Indiaas mix kruiden, verse koriander, yoghurt,gesnipperde ui en tomaat.
Populair streetfood. Krokant Indiaas aardappelpasteitje op smaak gebracht met kruiden, yoghurt en chutneys.
populaire snack met kikkererwten, aardappelen, diverse chutneys, yoghurt, papdi & sev.
Soya Chaap gegrild in tandoor gemarineerd met cashewpasta, boter, chatpata chaat masala en Verse room of Tandoori masala.
Medium pittige mix van gemengde groenten gekookt in melange van kruiden en geserveerd met zachte beboterde broodje.
Gekookte kikkererwten bereid met ui, tomaat en kruiden en Bhatura is gefrituurd brood.
Een gestoomde of gebakken dumpling gevuld met gemengde groenten.
Kip gemarineerd met een ongelooflijke diepte van smaak en een scheutje limoen dat je de smaak geeft die je nodig hebt.
Traditionele kit kebabs gekruid met gember, knoflook, kruiden en verse koriander.
Hele vis, een nacht gemarineerd met Indiase kruiden en gegrild in een kleioven
Pittige Fish spies gemarineerd met een combinatie van yoghurt en kruiden, met een lichte smaak van koningskomijn.
Heerlijke kipfilet, gemarineerd in een romige kaas en cashewnoten puree met een vleugje kardemom.
Sappige kipfilet, gemarineerd in yoghurt, gember, knoflook en Indiase kruiden. Nog een andere klassieker.
Stukjes kip met kurkuma, chilipoeder, komijn, chaat masala, garam masala en citroen.
Knapperige, gebakken vis pakoras gekruid met munt en aromatische koningskomijn.
Tijdens onze reizen in Pondicherry, een voormalige Franse kolonie, stellen we u zalm spies voor, een zalm filet bedekt met een pikante marinade van kerriebladeren, op smaak gebracht in kokosmelk en gegrild in een tandoor oven.
Traditionele Kip kebabs gekruid met gember, knoflook, kruiden en verse koriander.
GESERVEERD MET RIJST EN SPECIAL GRILL / TANDOORI SAUS.
Tandoori paneer tikka is gemarineerde spies van paneer (Indiase kaas) die worden gegrild in een super hete tandoor oven.
Kip gemarineerd in yoghurt, Indiase kruiden en bereid in een warme tandoor oven.
Stukjes lamsvlees gemarineerd in Indiase marinade met gekruide yoghurt en bereid in tandoor oven.
Kabab is een veel voorkomend gerecht, bestaande uit een spies met stukjes vlees, samen met groenten zoals uien, tomaten en paprika.
Champignons worden gemarineerd op basis van yoghurt en vervolgens geroosterd in de oven tot ze mals en sappig zijn.
Kippenpoten en dijen gemarineerd in een mals mengsel van yoghurt, citroensap en Indiase kruiden.
Lamskoteletjes gemarineerd, gestoofd met geselecteerde Indiase kruiden en vervolgens perfect gekookt in een tandoor oven
Pittige, sappige stukjes zalm die perfect gegrild zijn, zorgen voor een heerlijke traktatie.
Mix van Lams Koteletjes, Tandoori Kip, Kip Tikka, Sheekh Kabab, Lamb Tikka en Groenten gemarineerd, gegrild en vervolgens geserveerd in een hete sizzler.
GESERVEERD MET RIJST
Klassieke kip tandoori in een jus van tomaat en room. Op smaak gebracht met droge fenegriekbladeren.
Kip (met bot) gekookt met verse gember- knoflook, tomaten en uien in een typische Indiase restaurant langs de weg
Kip spies balls met paprika in een ui en tomatenjus, gekruid met garam masala.
Populair Goan-gerecht met kip en aardappelen in een mix van hete Zuid-Indiase kruiden.
Een heerlijk, kruidig en smaakvol gerecht gemaakt met kip, uien, tomaten, gember, knoflook en vers gemalen Indiase kruiden (Kadahi masala).
Een pittige chettinad (Zuid-Indiase) bereiding, die gemalen kokosnoot, kerriebladeren, venkel en sesamzaad combineert. (Pittig)
Een heerlijke jus gerecht gemaakt van Indiase kruiden, noten, yoghurt, zaden, kokosnoot, groenten en malse kip.
Tandoori kip spies gekookt tot in de perfectie in dikke tomaten- en uienjus.
Een mengsel van kip en linzen met uien, knoflook, gember, tomaten, verse koriander en kruiden.
Indo-Chinees gerecht met gefrituurd kip met uien, paprika en groene pepper in donkere saus.
GESERVEERD MET RIJST.
Een klassieke favoriet. Lams filet curry uit Lucknow in een jus van yoghurt en bruine ui.
Gebakken lamsvlees bereid in typische Punjabi-stijl met uien, tomaten, groene peper en garam masala
Mals lams filet gekookt in geklaarde boter, met kruiden in een rijke tomatenjus.
Een bereiding uit Kerala met sappig lamsvlees, gestoofd in kruiden en kokosmelk met krieltjes.
Klassiek Goan voorbereid, gekookt met krieltjes in een pittige ui en tomatenjus met azijn.
Punjabi Mutton Curry is in dhaba-stijl bereid met veel smaken en kruiden.
Lamsvlees gegrild en gekookt in verse koriander met tandoorisaus en exotische kruiden.
Lamsvlees bereid met uien, tomaten, groene peper, paprika, gember en knoflook.
Een heerlijke jus gerecht gemaakt van Indiase kruiden, noten, yoghurt, zaden, kokosnoot, groenten en lams.
Een pittig, heet en aromatisch gerecht op smaak gebracht met aromatische kruiden.
GESERVEERD MET RIJST
Beroemde Goan recept worden stukjes visfilet gestoofd in een mild gekruide curry kokossaus
Uit oosten van Venetië presenteren we dit meesterwerk van garnalen gekookt in kokosmelk, gember en tomaten om een delicate balans van smaken te creëren.
Klassiek Goan voorbereid, gekookt met krieltjes in een pittige ui en tomatenjus met azijn.
Goan Garnalen curry met kokos is een pittige, zure curry die afkomstig is van Goa
Een mild gekruide bereiding van jumbo garnalen, gebakken met gember en een masala van uien en tomaten.
GESERVEERD MET RIJST
Klassieke zwarte linzen en bruine bonen 's nachts langzaam gekookt met tomaten, room en boter.
Indiase kaas met gebakken verse groenten, gember en kurkuma in een kokosjus.
Een dikke en bijna droge curry in Bombay-stijl met aardappelen, tomaten, amchoor ui, knoflook, gember en mosterdzaad.
Een mengsel van groenten samen in een traditionele Indiase uien tomaten melange die meerdere smaken geeft vanwege de vele groenten waardoor het ook erg voedzaam is.
gebakken balletjes van aardappel en paneer in een romige milde jus van zoete uien en tomaten.
Authentiek tikka masala sauce with soya chaap van tandoor, paprika, uien en Indiase kruiden.
Indo-Chinees gerecht met gefrituurd paneer met uien, paprika en groene pepper in sauce.
Een smaakvol en heerlijk gerecht gemaakt met gele linzen, Indiase kruiden en specerijen.
Een traditionele bereiding in huisstijl van aardappelen, groene erwten en bloemkool gekookt met komijn, groene pepers, gember en kruiden.
Typische Indiase gerecht met huisgemaakte Indiase kaas, paprika, uien, gember, tomaten en Indiase kruiden.
In de oven geroosterde en gepureerde aubergines gekookt met gember-knoflook, groene pepers en verse groene koriander in boter.
Een pittige bereiding van kikkererwten en krieltjes gegarneerd met uien en Indiase saus.
Blokjes paneer gemarineerd in yoghurt, groenten en kruiden, gegrild in een speciale masala curry
Paneer gerecht met uien, tomaten, gember, knoflook met kruiden in kadahi masala curry.
GESERVEERD MET RAITA
Kipfilet gekookt in echte 'Awadhi-stijl' met biryani rijst en een vleugje saffraan.
Mals vis gekookt tot in de perfectie in geurige Basmati rijst en op smaak gebracht met kruiden, cashewnoten en bruine uien.
Verse groenten gekookt in biryani rijst gekruid met kardemom, foelie en saffraan.
Lagen van lams en saffraan doordrenkt rijst gekookt 'dum' stijl. Het heeft een groot aantal specerijen en kruiden zoals steranijs, laurier, kardemom, kaneel, kruidnagel, samen met pepers, rozenwater, kewda en saffraan.
Garnalen gekookt met biryani rijst. Op smaak gebracht met kardemom, saffraan en foelie.
Gekruid gehakt gebakken in langkorrelige basmatirijst en aromatische kruiden.
Licht en knapperig als favorieten voor uw restaurant. Ze zijn perfect om in onze Indiase sauzen te dopen of gewoon als snack.
Klassieke Indiase pudding gemaakt door wortelen in melk, amandelen en cashewnoot te laten sudderen.
Betelbladeren gevuld met zoete en heerlijke ingrediënten zijn een traditionele mondverfrisser in India.
Nog een klassiek Indiaas dessert gemaakt met melk, suiker, rozensiroop en kardemompoeder.
Een romige Indiase rijstpap gekookt met rijst en melk en op smaak gebracht met kardemom en saffraan. Droog fruit wordt toegevoegd om het rijk en lekker te maken.